Tisková konference: AKCE! Špacír 2021

Tisková konference: AKCE! Špacír 2021

Špacír 2021

 

PŘEPIS TISKOVÉ KONFERENCE KRIZOVÉHO ŠTÁBU ŠPACÍRU ZE DNE 17. 12. 2020

 

Dámy a pánové, holky a kluci, vážení zástupci tisku, drazí špacírníci.

 

Děkujeme vám, že jste se tu nesešli v hojném počtu.

 

Popravdě řečeno tu není vůbec nikdo. Stejně jako na trati se tedy ani zde nebudete předbíhat či překřikovat. Přiznáváme, že nás vaše disciplinovanost dojímá a naplňuje pýchou. Ještě jednou děkujeme.

 

Tuto tiskovou konferenci jsme svolali, abychom potvrdili radostnou zprávu, že 7.–9. května 2021 (EDIT: pouze 8. 5.) se uskuteční jubilejní 22. ročník zdravotně-preventivní procházky zvané Špacír. Protože máme v pořadatelském týmu pěknou tradici zrušit každých 10 let jeden ročník Špacíru, sejdeme se tedy letos na startu po dvacáté.

 

A nenecháme si to zkazit. Z jarních událostí jsme vyšli poučeni, že předvídat vývoj pandemie je v domácích podmínkách nemožné. Existuje jediné rozumné řešení – připravit se naprosto na všechno. A to je náš úkol.

 

Ač proud vládních nařízení nevysychá, ač nevíme dne ni hodiny, pustili jsme se do plánování kaskád, vějířů, pyramid, palet, ba i baterií(!!) bezpečnostních scénářů.

 

Od tohoto okamžiku budeme zájemce o účast pravidelně informovat o všech důležitých připravovaných opatřeních. A to věcně, přehledně a zejména srozumitelně.

 

Tímto předávám slovo kolegovi Komárovi, který bude jakožto graduovaný dopravní inženýr přípravy na Špacír 2021 řídit.

 

„Ano, děkuji. Tak my celý ten vývoj pečlivo sledujeme a už předem zdůrazňujem že se úpravy nevyhnuli aby se realizovalo co nejvíc podle toho jak akceptujeme všechny požadavky. Rádi v předstihu a jednoznačně vytvoříme podmínek ze kterého se na Špacír nebudeme stydět v žádném úhlu hledu podle nadcházejících událostí které se udály. Vouchery z loňska ale platí a to i budoucí a návazné změny se dotknou. Výdeje kyselice. Zde bychom vyžadovali ať vás poprsíme o maximilizaci spolupráce jinak i z toho pohledu a následujících možností že by se změní trasa a nebo jinak zaviní, třeba Kalousek, že by ti co měli přijít nepřišli. Na tom se pak přizpůsobí jak se to uvidí a vyvrtoší. I do počtu sponzorů nemůžeme říct, že takpovediac nijaký problém nevidíme. Naopak. Hustý Alpine prd Poshell… Nebo Kapput Tílka. Takže toho zájmu si chválíme. Hudry. Asi by jsme se shodli u toho že akci prostě zrušit je škoda a nýbrž se v podstatě smrkneme jakoby jeden muž který dodrží rozestupy. Ať se akce vydaří v roce 2021 a i další Špacíre.“

 

Děkujeme za pozornost. Případné otázky prosíme do zpráv.

 

Orgové

FB událost zde

 

Štítky

Komentování je uzavřeno.