Pozdrav zpoza velké slané louže

Pozdrav zpoza velké slané louže

Na konci července jsme obdrželi nečekaný pozdrav od Radima Slezáka:

„Ahoj, zdravim vsechny organizatory Spaciru 2013 zpoza velke slane louze a jeste se zpozdenim dekuji za nezapomenutelny zazitek plny bolesti a vycitek svedomi z letosniho Spaciru. Dovoluji si prezentovat se ve svem nejoblibenejsim tricku z prostredi Campu Baco ve state New York z Adirondacs mountains v pozadi s nejvyssi horou statu NY, Mt. Marcy. Mejte se fajn a doufam, ze budete i nadale pokracovat v bohulibe praci poradani Spaciru.

Valassky lezun Radim Slezak :-)“

 

IMG_6647x

 

Díky!

 

 

Štítky

5 komentářů..

  1. Fousáč napsal:

    Radime čááááu!Uvidíme se na Špacíru 2014! 🙂

    • Vlk napsal:

      Ahoj Fousáči! Těším se na viděnou. Na startu, protože na trase se kolem mě vždy jen mihneš 🙂 Jinak chápu, že organizátoři Špacíru se snaží použít moje foto jako „strašáka do zelí“ a odradit tím co nejvíce nevinných obětí budoucího utrpení. No a Šebíkovi musím odpovědět, že se mi nepodařilo udržet se v uctivé vzdálenosti od Mt. Marcy (jak moudrá rada!). Návrat z téměř 100km špacíru po amerických beskydech zpět z Mt. Marcy jsem se měnil z valašského Lezúně v amerického SLežáka. Holt moc občerstvovaček tam nebylo. Není Špacír jako špacír 🙂

  2. filuta napsal:

    tady čtu, že majestátní hora Mt. Marcy je právě o 27 metrů majestátnější než naša Sněžka (ač jsou jisté pochyby o sněžčině notoricky známé výšce 1602m jisté), tudíž si pan Lezuň sLezák vybral tréninkové prostředí na schpatzeer 2014 vskutku vhodně. Zdravím patriota!

  3. Šebík (org) napsal:

    Uznale kvitujeme jak zvolený oděv, tak moudré rozhodnutí fotit se před majestátnými horami v uctivé vzdálenosti 😎

    • Komár napsal:

      Emigroval z našeho dosahu : ) Aby měl výmluvu na 2014… však uvidíme, že ho na startu neuvidíme… Nebo ano?