Jaký bude 15. ročník Špacíru?

Jaký bude 15. ročník Špacíru?

Špacír nám pomalu ale jistě dospívá a byla by škoda nevyužít tuto příležitost k oslavě. Pro 250 z vás, kteří z touhy či nevědomosti sobě vlastní budou při tom, jsou určeny následující řádky.

Zvadlo_14dPři 10. ročníku v roce 2009 se špacírovalo po jubilejní trase, kterou jsme odhalili až během brífinku. Tohoto neúměrného napětí letos účastníky ušetříme a jubilejní trasu odhalíme na těchto stránkách týden před startem, tedy 25. 4. Předem upozorňujeme všechny šuverény, kteří každoročně přijíždí na Vsetín pár minut před půlnocí, že místo startu se letos změní (a že cíl bude možná pohyblivý).

 

 tradičně započne 1. 4. a pojme 250 jmen. Startovné zůstává ve stejné výši (70 Kč na osobu), dva schody před hlavními dveřmi a čtyři schody za nimi také.

 

A jaký tedy ten 15. ročník bude? Dechberoucí.

  

Na společné prožitky se těší

Doda, Jitmelka, Komár, Šebík

P.S.: Děkujeme Petře Voráčkové za vyhotovení zvadla.

 

Mis à part les robes longues et conservatrices, les robes de cocktail courtes ont gagné de plus en plus de popularité parmi les jeunes, car elles vont vous rendre plus brillante et animée en montrant votre silhouette charmante. IL va l’adorer. Meilleure qualité et à prix adorable.

 

 

Štítky

Komentování je uzavřeno.