16. ročník se blíží – na co se těšit?

16. ročník se blíží – na co se těšit?

Již jen dva měsíce a budeme to mít všichni za sebou! Horká fáze příprav na Špacír 2015 započala. Pro začátek se můžeme ohlédnout za sliby, s nimiž jsme se s vámi loučili v rekapitulaci posledního ročníku.

 

2006-filka

 

Doda před rokem výslovně uvedla následující:

  • Těšte se na drobné úpravy tradiční trasy, kterou pracovně přezdíváme „nejkratší stovka v republice“.
  • Těšte se na nové placky, kromě špacírovského loga vymýšlíme nové výstižné motivy – máte-li nápad, sem s ním. Uvítáme každou inspiraci.
  • A v neposlední řadě se těšte na mírné zdražení startovného. Důvodem je potřeba rozšíření vsetínského podchodu, které zamezí dopravní zácpě, na niž si mnozí z vás letos stěžovali. A taky jsme začali platit pronájem Alceda.

 

Nedá se očekávat, že bychom zůstali jen u těchto novinek. Na to se na první květnový víkend příliš těšíme 😉

 

P.S.: Hlasujte v anketě v pravém dolním rohu.

 

 

Štítky

7 komentářů..

  1. jkl napsal:

    Rozhodně se může každý těšit na esenciálně zlomený strom za Ptáčnicí, přes který je nutno se doslovně přeplazit (pokud ho někdo neodstraní do té doby).

  2. Marek napsal:

    Opravdu to nemá nic společného s pacienty Jedličkova ústavu, které den co den potkávám na cestě do práce..=D Možná by ale podobná relikvie přispěla spíše k nepochopení, než-li socializaci do jejich společnosti…

    Budu tedy 1. května spolu s bratrem Okšajem vyzvídat, kterak jste se nakonec milí orgové usmysleli… =)

  3. Komár (org) napsal:

    Blbost Šebo, chlapec má vkus a pozná lehkou satiru s nádechem ironična (což nemá nic společného s okenou), která jde po jádru problému a nebojí se s nadsázkou kritizovat nešvary naší konzumní společnost a uspěchané doby, ktterá se… Ehm? Jak zněla otázka?
    No ale abychom odpověděli – trička asi jistě ne. Placky – asi taky ne… Ale možná… No, dáme vám vědět.

  4. Marek napsal:

    Moc prosím prosím o výrobu placky nebo trika s motivem Walking Kills (viz např. prezentace pana doktora v sekci http://naspacir.eu/o-spaciru/motivace/). To prostě nemá chybu… =)