Komiks „Rychlé šípy špacírují“ je na světě

Komiks „Rychlé šípy špacírují“ je na světě

Pentalogie Rychlé šípy špacírují vznikala dva roky od května 2020 do května 2022 mezi vlnami covidových horeček, lockdownů a vlnami solidarity s válečnými uprchlíky z Ukrajiny. Rodila se pomalu, s urputnou, leč neúspěšnou snahou neznevážit odkaz Jaroslava Foglara a Marko Čermáka. Omlouváme se každému, koho čtení komiksu zhnusí a obere o vzácný čas, který mohl místo toho věnovat lovu bobříků.

 

Rychlé šípy špacírují – obálka | ŠPACÍR – 100 km / 24 h

 

1. díl: Rychlé šípy míří na stokilometrový pochod

Špacír 2020 sice nebyl – protože corona. Na 100 km za 24 h jste se přesto mohli vydat – protože codoma. Stačilo se ponořit do hloubky vlastní imaginace. Máme totiž štěstí, na Špacír vyrazily Rychlé šípy. A kdo nikdy nesnil o tom, že je členem Rychlých šípů, ať hodí ježkem v kleci.

FB verze

 

Rychlé šípy míří na stokilometrový pochod | ŠPACÍR 100 km / 24 h

 

2. díl: Rychlé šípy vyrážejí na Špacír

V 1. díle jste se dočetli, jak se stalo, že se Rychlé šípy rozhodly ustanovit nový rekord stokilometrového pochodu Špacír. Nyní jde do tuhého, neboť den D nastal. Jak se klubu povede? Vypráší kožich Bratrstvu kočičí pracky a obstojí v konkurenci dalších špacírníků? Dozvíte se v tomto a dalších pokračováních!

FB verze

 

Rychlé šípy vyrážejí na Špacír | 100 km / 24 h

 

3. díl: Rychlé šípy na to jdou od lesa

Rychlé šípy pokračují v krasojízdě!

FB verze

 

Rychlé šípy na to jdou od lesa | ŠPACÍR – 100 km / 24 h

 

4. díl: Rychlé šípy na diplomatické misi

Pozůstalost Marko Čermáka opět na scéně! Mravenčí práce našich badatelů opět potvrdila, že Jaroslav Foglar nenechal z původního autorského záměru Marko Čermáka kámen na kameni. Původní invencí nadupané Čermákovy scénáře známý guru předělal do naprosto nesmyslných a nudných příběhů jako „Rychlé šípy nosí v zimě čepice“. Jsme pyšní, že přinášíme našim čtenářům čtvrtý díl pětidílného eposu v jeho původní podobě, ve které Rychlé šípy pronikají na globální jeviště.

FB verze

 

Rychlé šípy na diplomatické misi | ŠPACÍR – 100 km / 24 h

 

5. díl: Rychlé šípy radí: buďte dochvilní!

Poslední díl rychlošípáckého seriálu. Už s tím končíme, slibujeme.

FB verze

 

Rychlé šípy radí: buďte dochvilní! | ŠPACÍR – 100 km / 24 h

 

Štítky

Komentování je uzavřeno.