Přihlašování na Špacír 2023 vypukne za tři dny

Přihlašování na Špacír 2023 vypukne za tři dny

Špacír 2023 – 100 km / 24 h

„Když můžu mít letiště, tak proč ne špacír,“ řekl o půlnoci 1. dubna Leoš Janáček, odhodil partitury, přihlásil se na Špacír 2023 a se skládáním byl smyčec. Šmytec. Alespoň prozatím, než v hlavě vypučí motivy nových trylků jako listí v beskydských lesících. Přijdeš si taky pro inspiraci?

Pokud vyslyšíš volání bukových a smrkových chodníčků, staneš se součástí 250hlavého orchestru, který zahraje tu nejkrásnější 24hodinovou symfonii jara. Každá nota 100kilometrové partitury si zaslouží, aby byla vyslechnuta a navždy uložena do tvé mysli.

Chceš-li být u toho, neprošvihni přihlašování na 24. ročník Špacíru, které vypukne o půlnoci 1. dubna na této stránce. Pokud se ti to nepodaří, nezoufej a věř – někdo nakonec jistě odpadne a v pořadníku se nějaká místa uvolní.

Do té doby neponechej nic náhodě: poslouchej Tarase Bulbu, rady ortopedů a připrav si garderóbu na předstartovní brífink. Svou nervozitu z příprav můžeš zatím ventilovat v kruhu podobně postižených budoucích spoluhráčů orchestru: FB událost Špacír 2023.

Buď zdráv/a. Dnes, v cíli a nejlépe tak nějak nafurt.

Štítky

Komentování je uzavřeno.