Danajské poukazy na Špacír 2024

Danajské poukazy na Špacír 2024

Danajský poukaz 2024 | ŠPACÍR – 100 km / 24 h

Zahajujeme odpočet. Už za 5 měsíců ožije prázdný parket vašimi kroky. Do té doby cvičte v rytme. A taky si udělejte o Vánocích radost a pošlete na Špacír někoho jiného. Za tím účelem uvolňujeme limitovanou edici 25 danajských dárkových poukazů za zvýhodněnou cenu.

Hledáš partnera na discotanec roku?
Nechceš se na valašském parketu ztrapňovat sama/sám?
Máš příliš mnoho kamarádů? Nebo zkrátka znáš jen někoho, kdo chce jít nonstop?
Tak mu o Vánocích naděl poukaz, s nímž se může 3.–5. května účastnit Špacíru 2024 (neboli 100 km / 24 h).

Jak poukaz získáš?

1) Napíšeš do komentáře pod tento post (nebo na e-mail naspacir@gmail.com), že máš o poukaz zájem. Pokud budeš mezi prvními 25 zájemci, odpovíme ti soukromou zprávou, na jaké číslo účtu máš zaslat astronomickou sumu 100 Kč odpovídající kvalitě podniku. Jedna osoba může žádat pouze o jeden poukaz, a to nikoliv pro sebe.

2) Po uhrazení částky ti na zvolenou adresu zašleme poukaz ve formátu PDF, který vytiskneš a předáš zvolenému šťastlivci.

3) Obdarovaný jedinec poukaz aktivuje splněním podmínky, která je uvedena přímo na poukazu: „Držitel se vyfotí oděn a učesán v discostylu 80. let a snímek zašle do 1. 5. 2024 orgům.“ Tím se stane špacírníkem.

4) Můžeš si s chutí zazpívat známý text: „Ať je třicet pod nulou a táta naštvanej, to nevadí. Můžu mít sto průšvihů a bejt jen nešťastnej, to nevadí. Jen když jsem teď šťastnej, že ty tu seš, mně vážně je krásně, že se mnou jdeš, kam já chci…. Nááááána!“

Nemáš zač! Krásného Ježíška přejeme!

 

EDIT 8. 12.: Poukazy jsou rozebrány. Styďte se.

Štítky

Komentování je uzavřeno.