Discomfort roku je tady. Jak spálit co nejvíc discojoulů?

Discomfort roku je tady. Jak spálit co nejvíc discojoulů?

Ano, ano, ano a už je to tady, už to jede, už se to roztáčí… Jak si DiscoŠpacír užít co nejvíc? Ať už s Kájou, Daliborem, Helenou či bez nich, v tomto článku ti poradíme, jak pečovat o svůj discomfort.

Desatero špacírníka 2024

Letošní desatero je mírně inovované. Děkujeme, že ho budeš i tentokrát dodržovat.

1) V pátek se mezi 19:00 a 23:00 h zaregistruješ ve foyé Alceda (mladší 18 let i s lejstrem).

2) Osobní majetek nepotřebný pro absolvování trasy si odložíš v libovolné otevřené místnosti Skautského střediska (naproti Alcedu). Alcedo samotné se ihned po startu zamyká a nebude již přístupné.

3) Užiješ si předstartovní diskotéku v hlavním sále Alceda s diskžokejkou Jerry. Ve 23:10 h na ni naváže předstartovní brífink.

4) O půlnoci s výkřikem „Má to cenu!“ zahájíš svůj diskotékový maraton. První kilometr nebudeš machrovat a necháš jako první tančit orgy.

5) Na trase ani v hospodách nebudeš nechávat odpadky. Odkládat (mimo cestu) smíš pouze zaschlé bláto z oděvu a obličeje, neboť představuje vskutku mimořádný discomfort.

6) Pokud ukončíš špacírování jinde než na základně, odhlásíš se SMSkou na číslo 602 193 323 nebo zprávou na FB. Stejně tak nám napiš, když víš, že překročíš limit 24 h, ale hodláš pokračovat v tanci.

7) Bude-li to tvůj stav vyžadovat, přivoláš si záchranný vůz: a) do sobotního rána 7:00 na čísle 737 056 400, b) v sobotu 7–18 h na 604 443 761, c) od sobotního večera 18 h opět na 737 056 400. Řidiči se odvděčíš zlaťákem dle tvého nejlepšího vědomí a svědomí.

8) V cíli se zdržíš nadávek. V cíli se zdržíš. Nepohrdneš lavórem s teplou vodou, kyselicí a vlídným slovem. Pokud příliš spěcháš, požádáš orgy o kyselici to go.

9) V jeden Špacír věřit budeš, nevezmeš jména Špacíru nadarmo, během Špacíru nezabiješ, nesesmilníš, nepokradeš a tak všelijak podobně.

10) A hlavně nezapomeneš, že se letos jde jinudy, ať nedopadneš jako Vincent.

Výroční trasa – lahodný discomfort

Mapy a praktické discomentáře najdeš zde. Z informací mj. vyčteš, že na trasu nepotřebuješ téměř nic, jen průvodní kartičku a peníze, neboť zdrojů potravy a tekutin je po cestě dostatek. Upozorňujeme zejména na následující čtyři podniky:

  1. Hospoda v Pozděchově, kde se můžeš zahřát a zasytit už od 5:00 h.
  2. Discont u Discobola, který bude společně s kavárnou U nás kafe v provozu v Lipině mezi 6:30 a 13:00 h.
  3. Kebabárna v Brumově, kde kvůli tobě porazili o jednu krávu navíc a otevřou v 8:00 h.
  4. Western salón U Vilíka v Pulčíně, kde je to prostě fajn (pokud máš hotovost).

Do kroku ti můžou vyhrávat písně z pečlivě připraveného playlistu. Nedokonalý je pouze v tom, že neobsahuje DiscoŠpacírSong 2024. Naštěstí si ho můžeš stáhnout odtud.

Discomfort na památku

Aby ti DiscoŠpacír nevyprchal z hlavy tak snadno, připravili jsme si pro tebe novou edici triček, magnetky i nové placky. Všechny šuvenýry budou dostupné před startem v Alcedu i v cíli na základně.

Už se těšíš? Pokud cítíš nejistotu, spolehlivě naladit by tě měly jarní discomfortní verše. A teď už rozvlň boky. Vidíme se na parketu! (A ty, kdo sedíš v suchu a teple doma, vrať se sem v sobotu pro on-line reportáž.)

Tví orgové

Štítky

1 komentář..

  1. Lenka Horanska napsal:

    Dobré ráno, děkuji moc za neuvěřitelný zážitek,za organizaci i za všechny lidičky, kteří mají chuť dělat lidem a mě radost. Má to cenu. 😁

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *